Logo 112NOF

Bouwcontainer in de brand aan De Paden

KOLLUMERZWAAG –¬†Maandag aan het eind van de middag moest de brandweer in actie komen voor een containerbrand aan De Paden. Ter plaatse bleek een bouwcontainer met hout in de brand te zijn gestoken. Brandweerlieden hebben het vuur geblust.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook