Logo 112NOF

Woninginbraak Ferlinge Stasjonsstrjitte De Westereen

DE WESTEREEN – De politie kreeg zaterdag een melding van een woninginbraak aan de Ferlinge Stasjonsstrjitte. De inbraak vond tussen 13:30 en 18:00uur plaats. Mensen die iets verdachts hebben gezien of gehoord kunnen bellen met 0900-8844.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook