Logo 112NOF

De Alvestêde Trekkerljochttocht trekt veel bekijks(Video)

DE WESTEREEN – De Alvestêde Trekkerljochttocht trok vrijdagavond veel bekijks. Diverse tractoren en vrachtwagens uit de agrarische sector, versierd met licht reden door het dorp en langs zorgcentrum Brugchelenkamp. Na een triest jaar hoopt de organisatie zo de mensen wat licht te brengen in de donkere dagen voor kerst. In totaal waren acht routes van ongeveer 40 kilometer uitgezet in de provincie. Hierbij zijn bij zoveel mogelijk zorginstellingen een verlichte kerstgroet gebracht.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook