Logo 112NOF

Brandweer verricht nacontrole bij zorgcentrum

DE WESTEREEN – Woensdagmiddag werd de brandweer opgeroepen voor een nacontrole bij Zorgcentrum Brugchelenkamp. Ter plaatse bleek er sprake van rookontwikkeling in een woning. Vermoedelijk is bij het opwarmen van eten in een magnetron iets misgegaan. Met behulp van de overdrukventilator werd de rook uit de woning verdreven.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook