Logo 112NOF

Bootje uitgebrand, eigenaar aangehouden

DOKKUM – Dinsdagmorgen kreeg de brandweer een melding van een scheepsbrand aan de Hogedijken. Ter plaatse gekomen bleek een bootje in lichterlaaie te staan. Het was geen onbekende locatie voor de brandweerlieden, al vaker heeft hier brand gewoed. Omdat de brandweer niet met de tankautospuit bij de brand konden komen, werd met behulp van de hoogwerker de brand bestreden. Tijdens het blussen werd de eigenaar vervelend en begon te schelden, agenten besloten om de man aan te houden en over te brengen naar het bureau.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook