Logo 112NOF

Brand in garage door bewoners tijdig geblust

DE WESTEREEN – Zaterdagavond werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand aan de Boskwei. Ter plaatse gekomen bleek dat de brand in een garage achter een woning was geweest, wat inmiddels door de bewoner was geblust. Uit voorzorg kwam een ambulance ter plaatse voor een persoon maar deze hoefde niet naar het ziekenhuis.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook