Logo 112NOF

Automobiliste met auto in de sloot bij Oudwoude

OUDWOUDE – Vrijdagavond is een bestuurster van een personenauto met de schrik vrijgekomen na een eenzijdig ongeval. De bestuurster raakte op de Foarwei naast de weg, probeerde nog wel te corrigeren maar kon niet voorkomen dat ze in een naastgelegen sloot tot stilstand kwam. Een chauffeur van een strooiwagen schoot direct te hulp en verwittigde de hulpdiensten. Bergingsbedrijf Boersma heeft het beschadigde auto uit de sloot getakeld en vervolgens afgesleept. Tijdens de berging sloot de politie de weg korte tijd af.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook