Logo 112NOF

Brand op bovenverdieping woning Morra

MORRA – Vrijdagmiddag heeft er brand gewoed op een van een woning aan de Achterwei. Omdat de woning dicht op een andere woning stond, werd er uit voorzorg opgeschaald waarop een extra tankautospuit en een hoogwerker ter plaatse kwamen. Bij het ontdekken van de brand bleek er niemand meer in de woning aanwezig te zijn. Nadat de brand geblust was moesten er sloopwerkzaamheden worden verricht om na te kunnen blussen. Voor de bewoner is stichting Salvage opgeroepen om de helen bij de afhandeling van de schade.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook