Logo 112NOF

Lijnbus en personenauto in botsing op Ljouwerterdyk – N357

HALLUM – Dinsdagavond zijn een lijnbus en een personenauto met elkaar in botsing gekomen op de Ljouwerterdyk – N357. Bij het ongeval kwam de personenauto in een naastgelegen sloot tot stilstand. In de bus zaten geen passagiers, de chauffeur kwam met de schrik vrij. De automobilist is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Beide voertuigen liepen zware schade op en moesten worden afgesleept.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook