Logo 112NOF

Vrachtwagen uitgebrand op Centrale As

HURDEGARYP – Een vrachtwagen is vrijdagmiddag door brand verwoest op de Centrale As. Twee brandweerkorpsen werden opgeroepen voor de brandbestrijding, bij het ter plaatse komen bleek de vrachtwagen in lichterlaaie te staan. De weg werd afgesloten voor het verkeer om zo brandweerlieden veilig hun werk te kunnen laten doen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook