Logo 112NOF

Fietster gewond bij ongeval Burgum

BURGUM – Op de Raadhuisweg is vrijdagochtend een fietsster gewond geraakt na een ongeval met een personenauto. Het ongeval vond plaats op de kruising met de Lageweg. Naast twee ambulances werd ook een traumahelikopter gealarmeerd, deze laatste werd tijdens het aanvliegen gecanceld. Het slachtoffer werd ter plaatse gestabiliseerd, en vervolgens met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De weg was gedurende het ongeval en het onderzoek afgesloten.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook