Logo 112NOF

Personenauto botst op vrachtwagen Twijzelerheide

TWIJZELERHEIDE – Donderdagmorgen vond er een ongeval plaats op de Bjirkewei. Hier was een personenauto op een vrachtwagen gebotst die daar op dat moment stilstond. De bestuurder van de personenauto raakte gewond en werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Uit voorzorg werd ook de brandweer opgeroepen voor het ongeval. De weg was gedurende het ongeval afgesloten.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook