Logo 112NOF

Shovel uitgebrand in De Westereen(Video)

DE WESTEREEN – Donderdagavond is een shovel uitgebrand op een boerenerf aan de Miedloane. Vrij snel na de eerste melding schaalde de meldkamer op naar middelbrand. Bij het ter plaatse komen stond de shovel in lichterlaaie, brandweerlieden wisten te voorkomen dat het vuur oversloeg naar een schuur. Tijdens de bluswerkzaamheden sloot de politie de Miedloane af voor het verkeer.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook