Logo 112NOF

Gewonde bij ongeval op Oasterwei De Westereen

DE WESTEREEN –  Op de Oasterwei is woensdagmorgen een persoon gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Door onbekende oorzaak raakte het voertuig van de weg en kwam via een boompje in een naastgelegen sloot tot stilstand. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf Boersma heeft het voertuig afgesleept.-


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook