Logo 112NOF

Auto botst op paal ovonde

HURDEGARYP – Dinsdagavond is een personenauto door onbekende oorzaak in botsing gekomen met een paal. Het ongeval gebeurde op de ovonde bij de toerit naar de Centrale As. De bestuurster is door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Boersma heeft het fors beschadigde voertuig afgesleept.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook