Logo 112NOF

Gewonde bij ongeval Sumar

SUMAR –¬†Zaterdagavond is persoon gewond geraakt na een botsing met een boom op de Bosweg. Het slachtoffer moest door de brandweer uit het voertuig worden geholpen, en is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Door de botsing belande de boom over het wegdek, brandweerlieden hebben met behulp van een kettingzaak de boom in stukken gezaagd en opgeruimd.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook