Logo 112NOF

Kat vast tussen zonnepanelen

DE WESTEREEN – De brandweer moesrt vrijdagavond in actie komen voor een kat in problemen aan de Ljurkstrjitte. Bij het ter plaatse komen bleek het dier vast te zitten tussen de zonnepanelen. Ook werd een hoogwerker gealarmeerd, maar deze bleek uiteindelijk niet nodig. Het dier wist op eigen kracht los te komen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook