Logo 112NOF

Renault Kangoo verloren door brand Kollum

KOLLUM –¬†Vrijdagmiddag kreeg de brandweer een melding van een autobrand aan de Allerd D van der Leijweg. Ter plaatse stond een Renault Kangoo in brand, brandweerlieden hebben de brand geblust maar konden niet voorkomen dat het voertuig verloren ging.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook