Logo 112NOF

Woningen ontruimd na gaslek Kollumerzwaag

KOLLUMERZWAAG – Vrijdagmiddag werd de brandweer gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Kastanjehof. Ter plaatse gekomen bleek het om een flink lek te gaan welke door graafwerkzaamheden was ontstaan.Uit voorzorg werden een aantal woningen ontruimd. In afwachting van Stedin heeft de brandweer de situatie in de gaten gehouden. Nadat het lek gedicht was konden de bewoners weer terug naar hun woning.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook