Logo 112NOF

Ernstig ongeval op Trekwei (N910)

WÂLTERSWÂLD – Woensdagavond is een 31-jarige man uit Dokkum omgekomen bij een eenzijdig ongeval op de Trekwei (N910). Het slachtoffer raakte door onbekende oorzaak van de weg en kwam op de kop in een naastgelegen sloot terecht. Diverse hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch Team kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Ondanks alle inspanningen is het slachtoffer ter plaatse overleden. De politie is direct een onderzoek gestart om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. De Trekwei was geruime tijd afgesloten.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook