Logo 112NOF

Brandweer in actie voor schoorsteenbrand

DE WESTEREEN – Dinsdagavond werd de brandweer gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Grienkamp. Bij het ter plaatse komen was het vuur duidelijk zichtbaar. Met behulp van de hoogwerker werd het rookkanaal met een ramoneur geveegd, en ontdaan van de smeulende resten.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook