Logo 112NOF

Brandweer opgeroepen voor nacontrole

FEANWÂLDEN – Maandagavond kreeg de brandweer een melding van een nacontrole in een woning. Ter plaatse bleek er sprake van lichte rook in de woning, brandweerlieden hebben alles uitgebreid gecontroleerd. Er werd geen brand ontdekt, vermoedelijk is rook van de haard in de woning gekomen. Met behulp van een overdrukventilator is de rook verdreven.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook