Logo 112NOF

Geen gewonden bij ongeval op Centrale As

DAMWÂLD – Zondag vond er op de Centrale As een eenzijdig ongeval plaats. Een automobiliste kwam door onbekende oorzaak in botsing met een vangrail en kwam vervolgens 180 gedraaid tegen de vangrail tot stilstand. De bestuurster is door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Een rijstrook werd door de politie afgezet, bergingsbedrijf Boersma heeft het beschadigde voertuig afgesleept.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook