Logo 112NOF

AED geplaatst op treinstation

DE WESTEREEN – Sinds kort hangt er een AED op het treinstation in het dorp. Bij een hartstilstand is de kans op overleven het grootst als een reanimatie binnen de eerste zes minuten start met de inzet van een AED. Door het aanbod van AED’s uit te breiden naar alle stations, willen ProRail en NS een bijdrage leveren aan een landelijk dekkend AED-netwerk.

Hartslag Nu
De AED´s worden aangemeld bij het reanimatie systeem Hartslag Nu, zo kunnen ze bij een hartstilstand snel worden ingezet.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook