Logo 112NOF

Brandweerwedstrijden Drachten

DRACHTEN – Zaterdag werden er na lange tijd van afwezigheid door corona weer vaardigheidstoetsen gehouden. Tien korpsen streden om de eerste plaats in de klasse 112. Een persoon was onder een vrachtwagen geladen met betonmortel bekneld komen te zitten. De brandweerlieden moesten het slachtoffer veilig en snel weten te bevrijden. Ook moest de vrachtwagenchauffeur worden opgevangen welke behoorlijk overstuur was geraakt door het ongeval. Het was uiteindelijk Meldkamer Noord Nederland die de eerste plaats wist te bemachtigen.

 

 

 

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook