Logo 112NOF

Fietsster in botsing met personenauto

KOLLUM – Vrijdagmiddag is een fietsster in botsing gekomen met een personenauto. Het ongeval gebeurde op de Tsjerk Hiddesstraat met de afslag Willem Lodewijkstraat. Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel hebben de fietsster onderzocht, maar ze hoefde niet naar het ziekenhuis. De auto en de fiets liepen wel enige schade op.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook