Logo 112NOF

Brand woning blijkt mee te vallen

TWIJZELERHEIDE – Vrijdagmorgen werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand aan het Wyldpaed West. Ter plaatse gekomen bleek het mee te vallen, tijdens het afbranden van verf was er een klein brandje bij de spouwmuur ontstaan. Brandweerlieden hebben controle uitgevoerd en sloopwerk verricht om zeker te zijn dat de brand uit was.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook