Logo 112NOF

Inwoonster Feanwâlden aangehouden na steekincident

LEEUWARDEN – In de nacht van dinsdag naar woensdag heeft de politie een 45-jarige inwoonster van Feanwâlden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident. Naast de vrouw werd ook een 60 – jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden.

Rond 1.00 uur was er bij de politie een melding van een gewonde vrouw binnengekomen, ze zou in de omgeving van het station richting het Zuiderplein lopen. Agenten troffen op de Voorstreek een 35 – jarige inwoonster uit de stad aan welke voldeed aan het signalement. Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel hebben het slachtoffer gecontroleerd en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Aanhoudingen

Na onderzoek van de politie konden de twee verdachten worden aangehouden. De recherche zal verder onderzoek doen naar de precieze toedracht van het steekincident. Volgens de politie gaat het om een incident in de relationele sfeer. De verdachten zitten in hechtenis, en zullen worden verhoord.

Getuigen

Het incident heeft vermoedelijk op of in de nabijheid van industrieterrein De Zwette plaatsgevonden, daarom word er uitgebreid onderzoek worden gedaan. De politie vraagt getuigen die iets hebben gezien of gehoord, of beschikken over camerabeelden waarop iets verdacht is te zien contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem 0800-7000.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook