Logo 112NOF

Ernstig ongeval Noardburgum(Video)

NOARDBURGUM – Maandag aan het eind van de ochtend heeft er een ernstig ongeval plaats gevonden op de Zevenhuisterweg. Ter hoogte van de onderdoorgang van de Centrale As raakte een personenauto van de weg, schamte een geparkeerde vrachtwagen en kwam vervolgens in de berm tot stilstand. Diverse hulpdiensten werden gealarmeerd voor het ongeval. Vermoedelijk raakte de bestuurder(ster) van de personenauto onwel. Omstanders hebben voor dat de ambulances ter plaatse kwamen gelijk eerste hulp verleend. Het slachtoffer is met spoed per ambulance neer het MCL-ziekenhuis gebracht.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook