Logo 112NOF

Twee personen aangehouden na inbraak bedrijfspand

MUNNEKEZIJL – Zondagavond heeft de politie twee mannen aangehouden na een poging inbraak in een bedrijfspand aan de Willem van der Ploegweg. Agenten kregen hierbij assistentie van een politiehelikopter en een hondengeleider.

Bij de politie kwam rond 20.45 uur een melding binnen dat er in een bedrijfspand zou worden ingebroken. Een verdachte kon met behulp van de politiehond buiten het pand worden aangehouden. De tweede verdachte werd door de politiehelikopter op het dak ontdekt.

Huiszoeking:
Beide verdachten een 37-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats en een 36-jarige inwoner van de gemeente Het Hogeland zitten vast. Bij een huiszoeking werd soft – en hard drugs aangetroffen, verder vond de politie ook nog goederen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook