Logo 112NOF

Aanhouding na diefstal schoenen

BURGUM –¬†Woensdag is een persoon door de politie aangehouden na een diefstal aan de Markt. De verdachte was samen met nog een persoon in de Scapino. Even later ging het tweetal er vandoor met een paar schoenen. Via burgernet werd een signalement verspreid, even later kon de politie een van de verdachten aanhouden.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook