Logo 112NOF

Vrachtwagen gekanteld op rotonde Quatrebras(Video)

NOARDBURGUM – Een vrachtwagen geladen met staal is dinsdag gekanteld op de rotonde bij Quatrebras. Bergingsbedrijf Betten is ter plaatse gekomen om de vrachtwagen weer rechtop te zetten. Bij het ongeval zijn geen gewonden gevallen, de politie kwam ter plaatse om het verkeer te regelen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook