Logo 112NOF

Auto crasht in Kollumerzwaag

KOLLUMERZWAAG – In de nacht van zaterdag naar zondag is een automobilist van de weg geraakt aan de Foarwei. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat de bestuurder niet meer bij het voertuig aanwezig was. Bergingsbedrijf Boersma heeft de auto welke de nodige schade opliep afgesleept.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook