Logo 112NOF

Alerte omstanders redden te water geraakte scootmobieler

BURGUM – Zaterdagmiddag is een man met zijn scootmobiel in een sloot terecht gekomen langs de Elingsloane. Alerte toeschouwers welke naar een voetbalwedstrijd keken, grepen direct in en hebben de man uit het water gehaald. Een ambulance is ter plaatse gekomen en heeft de man naar een ziekenhuis gebracht.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook