Logo 112NOF

Geen gewonden bij ongeval op N356

BORNWIRD – Op de weg Betterwird – N356 op het gedeelte tussen Dokkum en Bornwird heeft vrijdagmiddag een verkeersongeval plaatsgevonden tussen twee voertuigen.

Omstreeks kwart over twee kwam de oproep binnen en werden de hulpdiensten naar het opgegeven adres gestuurd. Naast twee eenheden van de politie kwam ook een ambulance ter plaatse voor eventuele gewonden. Eenmaal aangekomen werd duidelijk dat er twee voertuigen met elkaar in botsing waren gekomen en dat er forse schade was ontstaan. Al gauw werd geconcludeerd dat er niemand gewond was geraakt en dat het ambulancepersoneel geen verzorging hoefde te verlenen.

Door de klap was één van de voertuigen aan de voorkant fors beschadigd geraakt en verloor het andere voertuig het linker achter wiel. Nadat door beide partijen de schade formulieren waren ingevuld kon de bergingsdienst beginnen om beide auto’s af te slepen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook