Logo 112NOF

38 proces-verbalen bij grote controle Quatrebras

QUATREBRAS – Bij een grote verkeerscontrole zijn woensdag aan 38 bestuurders een proces-verbaal uitgereikt, voor diverse overtredingen. De controle was voornamelijk gericht op lading en overbelading, hierbij wogen drie voertuigen te veel. Ook werd er gecontroleerd op snelheid, hierbij was de hoogst gemeten overtreding 38 km te snel binnen wegwerkzaamheden.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook