Logo 112NOF

Schapen belanden in sloot Noardburgum

NOARDBURGUM – Vier schapen zijn dinsdag te water geraakt in een sloot langs de Dokter Ypeijlaan. Een voorbijganger wist voor de brandweer ter plaatse was, drie schapen op de kant te krijgen. De vierde werd door de brandweer uit de sloot gehaald. Via de politie is er contact gezocht met de eigenaar van de schapen om eventuele herhaling te voorkomen.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook