Logo 112NOF

Speeltoestel verwoest door brand(Update)

TWIJZELERHEIDE – Maandagmiddag is een speeltoestel in de speeltuin aan de Wetterroas geheel verloren gegaan bij een korte maar hevige brand. De brand ging gepaard met forse rookontwikkeling wat tot op grote afstand was te zien. Brandweerlieden hebben het vuur bestreden. Door de brand is er forse schade in de speeltuin ontstaan. Omdat er sprake was van brandstichting heeft de politie direct een onderzoek ingesteld.

Daders melden zichzelf bij politie

Uiteindelijk werd duidelijk dat er vier kinderen verantwoordelijk bleken voor de brand. Ze hebben zichzelf gemeld bij de politie. De schade zal geregeld worden tussen ouders van de daders en gemeente.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook