Logo 112NOF

Personenauto botst op boom Kollumerzwaag

KOLLUMERZWAAG – Zondagmorgen is op de Paden een personenauto tegen een boom gebotst. Door onbekende oorzaak raakte de bestuurder een lantaarnpaal en kwam vervolgens tegen een boom tot stilstand. De bestuurder werd door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto liep de nodige schade op.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook