Logo 112NOF

Snorfietser gewond na botsing met fietser

SUMAR – Zaterdagavond heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een snorscooter. Dit gebeurde op het fietspad langs de Van Harinxmaweg. De bestuurder van de snorscooter raakte gewond en werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De VOA van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan om de toedracht van het ongeval te achterhalen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook