Logo 112NOF

Twee vrijwiligers nemen afscheid van de brandweer

DE WESTEREEN – Twee vrijwilligers van het korps De Westereen hebben zaterdag afscheid genomen van de brandweer. Jan Krol en Janny Douma werden aan het eind van de middag van huis gehaald door hun collega’s, en mochten in een oude Opel brandweerwagen plaats nemen om een rondrit door het dorp te maken.Vervolgens werd koers gezet naar zalencentrum Old Dutch waar familie en vrienden hun stonden op te wachten.

Avonds werd er door burgemeester Klaas Agricola en Reitse Terpstra stilgestaan bij het afscheid van beide korpsleden, die met elkaar 52 jaar aan brandweerervaring hebben. Ook werd een dankwoord uitgebracht aan partners en werkgevers, welke het mede mogelijk maken dat de hulpverleners wanneer er zich een calamiteit voordoet weg kunnen om de medemens te kunnen helpen.

Tijdens deze avond waarbij naast familie ook oud brandweercollega’s aanwezig waren, werd er aan vijf vrijwilligers een behaald diploma uitgereikt. En werden Jan en Janny door hun collega’s in het zonnetje gezet. Het korps kan terugzien op een geslaagde avond, waarin veel (oude) herinneringen de revue passeerden.

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook