Logo 112NOF

Steekincident aan de Kolk Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN – Een 52-jarige inwoner van Drachten is afgelopen nacht gewond geraakt bij een steekincident aan de Kolk. Het slachtoffer werd per ambulance voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie kon een 21-jarige inwoner van Surhuisterveen als verdachte aanhouden. De recherche zal verder onderzoek doen naar de toedracht van het steekincident.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook