Logo 112NOF

Omstanders schieten te hulp bij ongeval Sumar

SUMAR – Dinsdagmiddag is een personenauto uit de bocht gevlogen op de Van Harinxmaweg en in een naastgelegen sloot tot stilstand gekomen. Omstanders schoten gelijk te hulp en konden beide inzittenden uit het voertuig helpen. Beide inzittenden zijn door het ambulancepersoneel op eventuele verwondingen gecontroleerd, op een nat pak na bleken ze niet gewond. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig uit de sloot gehaald en afgesleept.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook