Logo 112NOF

Inwoner De Westereen zwaargewond bij ongeval

GRONINGEN – Een 50-jarige inwoner van De Westereen is vrijdagochtend zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Hoofdweg nabij Meerstad. Hier kwamen een vrachtauto en een bestelbus met elkaar in botsing. De Westreender moest door de brandweer uit zijn benarde positie worden bevrijd. De VOA van de politie heeft onderzoek gedaan om de toedracht van het ongeval te achterhalen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook