Logo 112NOF

Forse schade bij brand in woning Harkema

HARKEMA- Zondagochtend is er op een bovenverdieping van een woning aan de Warmoltsstrjitte brand uitgebroken. De bewoners konden de woning tijdig verlaten. De brand ging gepaard met forse rookontwikkeling, brandweerlieden konden door middel van een binnenaanval het vuur blussen. De woning liep forse schade op, stichting Salvage is opgeroepen om de bewoners bij te staan in de afhandeling van de schade.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook