Logo 112NOF

Mobiele kraan verwoest door brand

SUMAR – Aan de Heerenweg is woensdagmiddag een mobiele kraan door brand verwoest. Bij aankomst van de brandweer stond de kraan al in lichterlaaie. Brandweerlieden hebben het vuur met blusschuim bedwongen. De politie sloot de weg af voor het overige verkeer.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook