Logo 112NOF

Een gewonde bij ongeval op Sintrale As

DE FALOM РZondagmiddag is een persoon gewond geraakt na een botsing tussen twee motoren op de Sintrale As. Twee ambulances kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De politie sloot een gedeelte van de Sintrale As af, hierdoor moest het verkeer een andere route kiezen wat voor de omliggende dorpen voor  enige overlast zorgde. Een aanrijding selecteur van de politie heeft ter plaatse het ongeval in kaart gebracht. Bergingsbedrijf Boersma heeft beide motoren afgesleept.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook