Logo 112NOF

Wederom storing spoorwegovergang De Westereen(Video)

DE WESTEREEN – Zaterdagmorgen heeft de spoorwegovergang wederom geruime tijd in storing gelegen. De storing zorgde voor enige overlast voor het verkeer. Twee monteurs van Structon zijn ter plaatse gekomen en wisten rond 11:25 de storing te verhelpen. Het is al de zoveelste keer in korte tijd dat de slagbomen naar beneden blijven zitten.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook