Logo 112NOF

Forse schade bij ongeval Rijksstraatweg Jistrum

JISTRUM – Zaterdag aan het eind van de morgen vond er een aanrijding plaats op de Rijkkstraatweg, tussen een personenauto en een klein vrachtwagentje met paarden. De bestuurder van de personenauto kwam vanaf het Wyldpead en wilde Rijksstraatweg oprijden.Vermoedelijk zag de bestuurder het vrachtwagentje komende uit de richting van Twijzel over het hoofd en een aanrijding was het gevolg. De gealarmeerde brandweer kwam nog wel ter plaatse, maar op wat veegwerk na hoefden ze verder niet in actie te komen. Alle betrokkenen zijn door het ambulancepersoneel onderzocht, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Boersma is ter plaatse gekomen om de voertuigen van de weg te halen. Voor zover bekend kwamen de paarden met de schrik vrij.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook