Logo 112NOF

Wielrenners in botsing op Gaestmabuorren

BURGUM – Op de Gaestmabuorren zijn vrijdagavond twee wielrenners met elkaar in botsing gekomen. Twee ambulances kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen, na controle werd één slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht, het tweede slachtoffer kon ter plaatse behandeld worden. De politie sloot de weg tijdelijk af voor het overige verkeer.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook